Hvem er vi

Kulturcyklen laver kulturoplevelser til og med unge i Slagelse og omegn. Kulturcyklen består af 5 kulturmagere med ét formål; at styrke ungekulturen i kommunen.  

De fem kulturmagere er desuden ansat som studiemedarbejdere på 5 kulturinstitutioner i kommunen: Slagelse Musikhus, Slagelse Museum, Slagelse bibliotekerne, Gerlev Idrætshøjskole -og Legepark og Vikingeborgen Trelleborg.

——————————————————-

Navn: Sofie Vedel Breidahl

Sofie Vedel Breidahl

Kulturinstitution: Slagelse Musikhus

Tidligere erfaring: eventkoordinering, museumsformidling, administrativ medarbejder, by- og landdistriktsudvikling, musiker

Arbejde: På Musikhuset assisterer Sofie på projekter og aktiviteter målrettet unge. I tråd med det er Sofie bl.a. tovholder på et nyt koncertkoncept ved navn:
‘NY STRØM præsenterer:’.
Desuden står Sofie overfor at skulle undersøge og udvikle frivilligheden på Musikhuset.

Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Slagelse inden for de nærmeste år bliver kåret til “Årets danske ungekommune”!

 

Navn: Astrid Thyrsting

Astrid Thyrsting

Kulturinstitution: Gerlev Idrætshøjskole og Legepark.

Tidligere erfaring: Gymnastik og bevægelse, bydelsmor Vesterbro, projektarbejde

Arbejde: På Gerlev Idrætshøjskole og Legepark indgår jeg i en bred vifte af forskellige aktiviteter som retter sig mod vores overordnede formål “at vække lysten til det legende og glæden ved bevægelse”.

Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Kulturcyklens aktiviteter- og events bliver en naturlig del af de unges hverdag.

 

Navn: Cæcilie Garlin Larsen

Cæcilie Garlin Larsen

Kulturinstitution: Slagelse Bibliotekerne

Tidligere erfaring: Instruktørassistent, scenograf og eventkoordinering

Arbejde: På biblioteket indgår jeg i et team, hvor vi sammen udvikler og koordinerer de arrangementer der skal foregå på biblioteket. Jeg har særligt øje på formidlingen i rummet og de unges forhold og brug af biblioteket i deres hverdag.

Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Slagelse bliver en fed by at være ung i.

 

 

Navn: Amalie Pi Sørensen 

Amalie Pi Sørensen

Kulturinstitution: Vikingeborgen Trelleborg

Tidligere erfaring: forlagsarbejde, korrekturlæsning og receptionistarbejde Arbejde: På Trelleborg er jeg med til at udvikle nye formidlingsprojekter og -tiltag med unge som målgruppe. Samtidig indgår jeg i det daglige arbejde med at formidle vores vikingehistorie på spændende og udfordrende måder.   Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At vi begynder at fortælle andre og bedre historier om, hvad det vil sige at vokse op i og bo i provinsen.

 

Navn: Lærke Grell Gudiksen

Lærke Grell Gudiksen

Kulturinstitution: Slagelse Museum

Tidligere erfaring: Udvikling af formidlingstilbud

Arbejde: På Slagelse Museum arbejder jeg med at udvikle nye formidlingstilbud til vores besøgende. Det kan være alt fra klassiske rundvisninger, totalteater om besættelsen under 2. Verdenskrig eller en work-out med inspiration fra hådværkerfaget i 1800-tallet – alt med inspiration fra det lokale, levede liv her i Slagelse.

Personligt målscenarium fra Kulturcyklen: At vi kan inspirere unge i Slagelse til at bruge den fantastiske by, de bor i noget mere!